WIJSELIJK

 

trek die lederhose maar aan

Onze Weizen: WIJSELIJK

Waan je in het bruisende Brabant, waar je jezelf door het levendige geklets en de vriendelijke gezichten van de plaatselijke bevolking meteen thuis voelt. Terwijl je door de charmante straatjes wandelt, kom je een bruisende taverne tegen met een warme en uitnodigende sfeer.

 

Binnen zie je een groep vrienden rond een tafel 'Wijselijk' gevulde glazen feestelijk heffen. De rijke, gouden kleur van het bier valt je op en je kunt de verleiding niet weerstaan om mee te doen.

 

Als je gaat zitten en je eerste slok neemt, word je meteen geraakt door het zoete aroma van banaan en de kruidige noten van kruidnagel. De zachte, romige textuur van het bier spoelt over je tong, met een verfrissende afdronk en een tevreden glimlach op je gezicht.

 

De levendige gesprekken en het gelach vullen de lucht en creëren een gevoel van kameraadschap en warmte dat nergens anders te vinden is. Of je nu tot rust komt na een lange dag of een speciale gelegenheid viert, 'Wijselijk' van Goei Spul is de perfecte begeleiding van uw ervaring.

 

Als de avond ten einde loopt, neem je een laatste slok van jouw 'Wijselijk' en koestert de herinneringen aan een perfecte avond met goede vrienden en geweldig Goei Spul.

Voor de fijnproever

Ingrediënten: water, tarwemout, gerstemout, hop, gist

Bierspecs

 

Alcoholpercentage 6%

IBU 14

EBC 8

 

Aanbevolen drinktemperatuur

6-8 °C

Lekker bij..

 

Borrelnootjes en chips

Caesarsalade met broodcroutons
Wienerschnitzel met citroen
Mexicaanse tortilla’s met pittig gehakt en kaas
Mosselen (kook scheutje mee!)
Visgerechten zoals kibbeling, sushi,
gamba’s, calamares à la Romana.