Over ons

 In een koude periode midden in de winter van 2019 verdiepte Tim, met het geknetter van een haardvuur op de achtergrond, zich in het brouwen van eigen bier. Hij werd blij van het idee om iedereen die maar wil kennis te kunnen laten maken met een bier rijk van smaak, sfeer en warmte.

 

En toen gebeurde het....

Het begin van het idee...

Tim bracht zijn enthousiasme over aan zijn zus, vader, bonusvader en schoonbroer. Via verschillende wegen werden brouwmaterialen en ingrediënten aangeschaft. Niet heel veel later stonden we een beetje knullig in de keuken, onder het genot van een biertje, ons echt eigen bier te brouwen. De naam werd bedacht: 'Goei Spul' en een eigen huisstijl werd ontworpen.

Drie jaar later...

Zus Imara stopte met het brouwen en de vier mannen gingen door. Recepten werden geperfectioneerd, nieuwe recepten bedacht en vooral ook veel geproefd. Er kwam een grotere en betere brouwinstallatie en meer brouwdagen werden gepland.

Toch waren met name Tim en Bram nog niet geheel tevreden en droomden zij nog iets groter..

Tijd voor de volgende stap!

Het is 2023. Het hobbybrouwen gaat door met de vier mannen, maar Tim en Bram schrijven na een gedegen voorbereiding Goei Spul in bij de Kamer van Koophandel. Klaar om de grote wereld van het commercieel brouwen in te gaan. Grote ideeën met grote dromen, maar vooral de liefde voor Goei bier. Een Brabantse knipoog met een nieuwe unieke vormgeving, maar vooral heerlijk bier moet zorgen voor veel goeie momenten: voor iedereen. Ons eerste bier is vanaf nu verkrijgbaar: 'Wijselijk'. Vreselijk trots en nieuwsgierig wat jullie er van vinden. Maar we gaan niet stilzitten. Ondertussen gaan we door en zijn we druk doende om dit jaar ook ons 2e en 3e bier te lanceren. 

 

Voor nu: geniet van elkaar en van het bier van Goei Spul.

 

Proost!

Tim en Bram